FullTV

Televizija posvećena turizmu

O nama

O nama

Preuzmite FullTV logo u vektorskom formatu.


12.07.2011

Iz Splita je danas ujutro krenula s emitiranjem nova poslovna televizija FullTV. Preko platformi Bnet i OptimaTV FullTV je zasad dostupan u preko 200.000 kućanstava, a u tijeku su pregovori s MaxTV-om i IskonTV-om te sličnim platformama u regiji.

Program FullTV-a bazira se na dokumetarističkom pristupu te kroz kratke filmove iznosi poslovne ideje, probleme i rješenja, dajući prostora u prvom redu malom i srednjem poduzetništvu. Program je također dobrim dijelom baziran na poslovnu platformu www.fullbusiness.com koja okuplja 1.670 tvrtki iz svih dijelova Hrvatske.

"Fullbusiness već ima prve upite iz inozemstva, a to će onda biti i cilj FullTV-a da se jednoga dana pretvori u regionalni poslovni televizijski kanal za razmjenu ideja i poboljšanje poslovanja" - rekao je Tomislav Bajić, predsjednik uprave Herus Grupe u čijem su sastavu spomenuti projekti. 

Za ostale objave, kliknite ovdje!

FullTV

Full televizija d.o.o.
FullTV je turistička televizija koja promovira turističke destinacije, lokalne manifestacije, kultusne znamenitosti, gastronomsku scenu, sa ciljem promicanje uživanja u ljepotama svijeta.

Kontakt

Ive Tijardovića 28, 10000 Zagreb
Otvori kartu
mob:
+385 95 222 3355
mail:
office@fulltv.hr
web:
www.fulltv.hr
Copyright 2021 Full televizija d.o.o. Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Ive Tijardovića 28, 10000 Zagreb
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu